dm-drogerie markt predao donaciju NEUROPSIHIJATRIJSKOJ BOLNICI DR. IVAN BARBOT POPOVAČA

dm-drogerie markt predao donaciju NEUROPSIHIJATRIJSKOJ BOLNICI DR. IVAN BARBOT POPOVAČA

U srijedu 27. rujna dm je predao donaciju NEUROPSIHIJATRIJSKOJ BOLNICI DR. IVAN BARBOT POPOVAČA čiji je projekt „Paket za NJU“ odabran u sklopu natječaja {ZAJEDNO} za bolje sutra.

Cilj ovog projekta vrijednog 6.589,53€ je osigurati 600 paketa s osnovnim higijenskim potrepštinama koje su svakodnevno nužne svakoj ženi i godišnju zalihu higijenskih uložaka kako bi svaka žena u idućoj godini dana koja dođe na liječenje u NEUROPSIHIJATRIJSKU BOLNICU DR. IVAN BARBOT dobila svoj paket. Paket bi označavao dobrodošlicu, poruku da nisu napuštene i da im se želi pomoći te bi liječenje i boravak učinio koliko je moguće ugodnijim. Svaki paket sadrži: gel za tuširanje, šampon, regenerator, četkicu za zube, pastu za zube, vlažne maramice, kremu za ruke, losion za tijelo, deo roll-on, pjenu za čišćenje lica, kremu za lice i higijenske uloške.

Donaciju su u ime dm-drogerie markt-a uručile gđa. Hana Košić i gđa. Mia Barišić, a ravnateljica Bolnice prim. Marina Kovač, dr.med. tom se prilikom u ime Sisačko-moslavačke županije, svih djelatnika bolnice i pacijenata zahvalila dm-drogerie markt-u što je prepoznao vrijednost našeg projekta i omogućio njegovu realizaciju.